Om bloggen


Denne bloggen er et hobbyprosjekt. Bloggen ble flyttet til wordpress.com 01.10.2010, fra sitt tidligere tilholdssted på mettleine.spaces.live.com.

Kildekritikk

Alle råd og tips gitt av meg er subjektiv synsing basert på egne erfaringer, oppfatninger og verdier. Ta derfor ikke mitt ord for god fisk bare fordi «det stod skrevet på Internett». Bruk sunn fornuft, og ikke stol på at jeg har brukt min. Eller at jeg i det hele tatt har.

Jeg er ingen økonom. Bruk profesjonelle rådgivere når konsekvensene av en avgjørelse kan bli store, men husk at det er forskjell på rådgivere og selgere. Selgere sin jobb er å få deg til å kjøpe spareprodukter arbeidsgiveren tjener mest mulig på. Rådgivere har ikke en slik arbeidsgiver. Eksempler på uavhengige rådgivere kan være Norsk familieøkonomi eller Dine Penger.

Alternativt nedlastingssted

Blir nedlastbare filer i bloggen utilgjengelige fra lagringsstedet OneDrive, kan de alternativt hentes ved å klikke her.

Glimrende anledning

Sist, men ikke minst: Husk at navnedag er en glimrende anledning til å spise vafler. Glem heller ikke at alle dager er en navnedag.

Unn deg selv en vaffel, spander på noen som fortjener en, og om det blir en til overs, doner en til meg.